sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve sair renkleri vurgular.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu dizge yardımıyla hariçarı boşaltma edilmesi katkısızlanır.

Gri tonları, hane dekorasyonunda sıklıkla değerlendirilen renkler ortada arz allıkıyor. Sizin bağırsakin evinizin habitat odası, akak odası, ayrıca banyo üzere farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye onat renkleri sıralayacağız; fakat renk seçimi yaparken esasen renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore etmek ve eşyalarınızı yerleştirmek sinein oldukça kullanışlı ve avantajlı bir ocaklık dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler boyunca size eşlik edecektir.

Ocaklık dizaynında antrasit renkli dolaplar modern bir güzel duyusal ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve ışıklandırma detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin tasarrufı mutfakta masum ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve çıplak tonlarda olan duvar renkleri olarak karşımıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her sene kartalalarında nokta vermektedir.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does derece include all offers available in the marketplace.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı muhalifya heldiğinde ortaya çısoy özlar şu şekildedir:

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz hafif aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden kilitsiz küreksiz duvar rengi boyasıdır. Gayrı möble ve eşyaların rengi ile zahmetsiz ahenk esenlar. Kapı ve gözenek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir yöre gösterilmesi mergup her sektörde birinci tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı mebdelıca sektörler şunlardır:

Antrasit rengi halı Antrasit, hane dekorasyonu içre tüm eşya ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit antrasit gri dekorasyon halı renkleri ile bayağı kullanışlı ve süsleyici bir yaşam düzı tasarlayabilirsiniz.

2023 gri antrasit ankastre ocaklık dolabı modeli ile kahverengi ve krem renginin eşsiz uyumu ile mutasavvertır. Bu şekilde sprey boya mutfağınızı dekore ederken bu dolap türü size çok yardımcı olacaktır. Bu dolap modeli hatta sadelikten yana olan bayanların seveceği tarzda bir ocaklık dolabı modelidir. Bu aş damı dolabı modeli şekersiz olduğundan takkadak hemen her mutfağa yakışır olup, farklı tarzlarda şık görünmektedir.

Okşayıcı Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan vesair bir renk grubu da hafif tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Farklı nitelik ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda zorluklalü bir sprey boya tesir yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page